EDIT ONLY

JE VIDEOMONTAGE UITBESTEDEN?

Je video bestaat uit veel verschillende fragmenten en mist nog een verhaallijn, of je hebt alleen een paar foto's als beeldmateriaal. Je weet niet goed wat je precies wil bereiken met je video en daardoor weet de kijker niet wat hij of zij ermee moet.
Ik zet jouw beeldmateriaal om in een mooie video met een duidelijk verhaal. Natuurlijk wordt jouw huisstijl er volledig in verwerkt. Zo kom je met een kleine investering toch professioneel over. 
Beeldscript 01
EDIT ONLY
Pakkend tekstscript, beeldscript in jouw huisstijl, kleurcorrectie, audiobewerking, geanimeerde intro & outro, logo & ondertiteling.

€349 per video.
Beeldscript

WERKWIJZE

01

BRIEFING

Geef jouw wensen door via het briefingsformulier. Zelf gefilmd? Geef je video's een logische naam of nummering en geef aan welke delen van de video je terug wil zien in de eindvideo.

03

MONTAGE

Vervolgens ga ik aan de slag met de montage. Er wordt muziek toegevoegd en er wordt kleurcorrectie toegepast. Je huisstijl wordt verwerkt en de video wordt opgeleverd in het gekozen formaat.

02

BEELDSCRIPT

Op basis van jouw wensen en de gekozen huisstijl wordt er een beeldscript ontworpen. Bijvoorbeeld met grafische elementen of met stockbeelden. Op het beeldscript volgen 2 correctierondes. 

04

CORRECTIERONDE

Een eerste en tweede correctieronde zijn altijd inbegrepen bij de afname van elke video. Wanneer er daarna extra correcties plaatsvinden wordt mijn huidige uurprijs  doorberekend (€55).
In februari 2021 hadden we al contact gelegd met Laura voor video werkzaamheden. Zowel voor het opnemen van expertverhalen voor de camera, als voor video editing werkzaamheden zijn we erg blij met Laura. Ze is snel, komt met ideeën en naarmate ze ook ons bedrijf natuurlijk beter leert kennen denkt ze enorm prettig met ons mee. Ook de mensen die voor de lens van Laura staan zijn erg tevreden. Ze stelt je op je gemak en heeft geduld en tijd totdat de juiste take is geschoten. 
Anouk Deneer - Senior Marketing Manager Fujitsu Nederland
PRICES
Edit only 
Per extra video in dezelfde stijl 
v.a. €349
v.a. €149
  • FACEBOOK